Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Sertés receptek

Vörösboros szűzpecsenye

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg szűzpecsenye ízlés szerint só ízlés szerint színesbors mustár étolaj 3 dl vörösbor Elkészítése: A szűzpecsenyét miután megmostam darabokra vágom és besózom, majd mindkét oldalát bőven bekenem mustárral. Egy serpenyőbe kb 2 evőkanálnyi olajat öntök és erre rakom a húsokat. Borsőrlőt használok, amibe belerakom a színes borsot és bőven ráőrlök, nem kell sajnálni, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg szűzpecsenye
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint színesbors
  • mustár
  • étolaj
  • 3 dl vörösbor


Elkészítése:

A szűzpecsenyét miután megmostam darabokra vágom és besózom, majd mindkét oldalát bőven bekenem mustárral.

Egy serpenyőbe kb 2 evőkanálnyi olajat öntök és erre rakom a húsokat.

Borsőrlőt használok, amibe belerakom a színes borsot és bőven ráőrlök, nem kell sajnálni, jó fűszeres íze legyen.

Elkezdem sütni, közben forgatom, és amikor már majdnem készen van ráöntöm a vörösbort, picit még megforgatom benne és kész.

Tálalható mellé saláta, sült burgonya, vagy röszti.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is