Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Zöldbors szószban párolt sertésérmék

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertéscombról eltávolítom a zsírt és a felesleges részeket, majd vékony szeletekre vágom. Egy mélyebb serpenyőben felhevítem a margarint, és a hússzeleteket hirtelen átsütöm benne, amíg színt nem kapnak. Ezután a húst kiszedem a serpenyőből, és két kanál segítségével összetöröm a zöldborsot. A zöldborsot a margarinra dobom, és kissé felforrósítom, majd hozzáadom a mustárt és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertéscombról eltávolítom a zsírt és a felesleges részeket, majd vékony szeletekre vágom. Egy mélyebb serpenyőben felhevítem a margarint, és a hússzeleteket hirtelen átsütöm benne, amíg színt nem kapnak. Ezután a húst kiszedem a serpenyőből, és két kanál segítségével összetöröm a zöldborsot.

A zöldborsot a margarinra dobom, és kissé felforrósítom, majd hozzáadom a mustárt és jól elkeverem. Ezután beleöntöm a fehérbort és a vizet, majd visszahelyezem a húst a serpenyőbe. Fedő alatt addig párolom, amíg a hús meg nem puhul. A párolás végén hozzáadom a főzőtejszínt, és az egészet összeforralom, hogy a szósz jól összeérjen.

Közben pennetésztát főzök, és az elkészült zöldborsos mártással tálalom.

Sztori

Imádjuk a bélszínt zöldbors mártással, de spórolni szerettem volna egy kicsit, így sertéshúsból készítettem el. Így is megállja a helyét, és nagyon finom lett!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is