Elkészítése
A sertéscombról eltávolítom a zsírt és a felesleges részeket, majd vékony szeletekre vágom. Egy mélyebb serpenyőben felhevítem a margarint, és a hússzeleteket hirtelen átsütöm benne, amíg színt nem kapnak. Ezután a húst kiszedem a serpenyőből, és két kanál segítségével összetöröm a zöldborsot.
A zöldborsot a margarinra dobom, és kissé felforrósítom, majd hozzáadom a mustárt és jól elkeverem. Ezután beleöntöm a fehérbort és a vizet, majd visszahelyezem a húst a serpenyőbe. Fedő alatt addig párolom, amíg a hús meg nem puhul. A párolás végén hozzáadom a főzőtejszínt, és az egészet összeforralom, hogy a szósz jól összeérjen.
Közben pennetésztát főzök, és az elkészült zöldborsos mártással tálalom.
Sztori
Imádjuk a bélszínt zöldbors mártással, de spórolni szerettem volna egy kicsit, így sertéshúsból készítettem el. Így is megállja a helyét, és nagyon finom lett!
