Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Zöldborsós sertésragu tarhonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertéscomb vagy lapocka 1 nagyobb fej hagyma 1 paradicsom 1 paprika 1 teáskanál só ízlés szerint bors 20 dkg borsó mirelit vagy friss 1 teáskanál fűszerpaprika 1 csokor zöldpetrezselyemzöld 1 evőkanál étkezési keményítő 50 dkg sörétes tarhonya Elkészítése: A tarhonyát először olajon megpirítom, majd kétujjnyi hideg vízzel felöntöm, sózom, majd lefedem takarék […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2015.02.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertéscomb vagy lapocka
  • 1 nagyobb fej hagyma
  • 1 paradicsom
  • 1 paprika
  • 1 teáskanál só
  • ízlés szerint bors
  • 20 dkg borsó mirelit vagy friss
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1 csokor zöldpetrezselyemzöld
  • 1 evőkanál étkezési keményítő
  • 50 dkg sörétes tarhonya


Elkészítése:

A tarhonyát először olajon megpirítom, majd kétujjnyi hideg vízzel felöntöm, sózom, majd lefedem takarék lángon készre főzöm.

A húst jól leöblítem, majd apró darabokra vágom. A hagymát felkockázom, olajon megpárolom, majd a fűszerpaprikával színt adok neki végül sózom, borsozom. Kevés vízzel felöntöm, hozzáadom a húst, jól elkeverem. Felaprítom a paprikát és paradicsomot is hozzáadom.

Amikor félig megpuhult a hús, petrezselymzöldet vágok bele és a borsót beleöntöm. Még 10-15 percig főzöm, majd a keményítőt elkeverem 1-2 ek vízzel és a végén adom hozzá. A kész tarhonyával tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is