Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Tokányok, pörköltek

Zöldborsós sertéstokány

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst alaposan megtisztítjuk, majd 4-6 cm vastag csíkokra vágjuk. A vöröshagymát szintén megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A hagymát kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, és addig pirítjuk, amíg ki nem fehéredik. Ezután fűszerezzük ízlés szerint, és pörkölthöz hasonlóan kevés lében, paprika és paradicsom hozzáadásával lassú tűzön puhára pároljuk. Ha a hús elfőné a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.10.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst alaposan megtisztítjuk, majd 4-6 cm vastag csíkokra vágjuk. A vöröshagymát szintén megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A hagymát kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, és addig pirítjuk, amíg ki nem fehéredik. Ezután fűszerezzük ízlés szerint, és pörkölthöz hasonlóan kevés lében, paprika és paradicsom hozzáadásával lassú tűzön puhára pároljuk.

Ha a hús elfőné a levét, mindig csak annyi vizet öntünk alá, hogy éppen ellepje. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a zöldborsót, és tovább főzzük, amíg az is megpuhul.

A tejfölt simára keverjük a liszttel, majd ezzel behabarjuk az ételt. 1-2 percig összeforraljuk, majd tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is