Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a zöldséges hús sült krumplival egy gyorsan elkészíthető, laktató étel, amely tökéletes hétköznapi ebédnek vagy vacsorának. A magyaros fűszerekkel pirított sertéscsíkok és a friss zöldségek együtt finom, szaftos ragut adnak, amit a ropogós sült krumpli tesz teljessé.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Gatine Juhasz Angela
Beküldte: 2013.10.30.

Hozzávalók

Elkészítése

Hús és zöldségek elkészítése

A sertéscombot vékony, hosszú csíkokra vágjuk, mint a tokánynál. Kevés olajat forrósítunk egy wokban, hozzáadjuk a húst, megszórjuk magyaros fűszerkeverékkel, és elkezdjük pirítani. Amikor félig megsült, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, a karikára vágott cukkinit és a hagymakarikákat. Időnként átforgatjuk, és addig sütjük, amíg a hús teljesen megpuhul, a zöldségek pedig kellemesen szaftosak lesznek.

Burgonya sütése

A burgonyát ízlés szerint kockákra vagy hasábokra vágjuk, majd forró olajban aranyszínűre sütjük. A kész krumplit papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön.

Tálalás

A sült krumplit tányérra halmozzuk, a közepére tesszük a zöldséges húst a szafttal együtt, és azonnal tálaljuk.

Tipp

A hús mellé adhatunk egy kevés csípős paprikát is, ha pikánsabb ízt szeretnénk. A sült krumplit feldobhatjuk friss petrezselyemmel vagy reszelt sajttal is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gatine Juhasz Angela
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is