Hús és zöldségek elkészítése
A sertéscombot vékony, hosszú csíkokra vágjuk, mint a tokánynál. Kevés olajat forrósítunk egy wokban, hozzáadjuk a húst, megszórjuk magyaros fűszerkeverékkel, és elkezdjük pirítani. Amikor félig megsült, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, a karikára vágott cukkinit és a hagymakarikákat. Időnként átforgatjuk, és addig sütjük, amíg a hús teljesen megpuhul, a zöldségek pedig kellemesen szaftosak lesznek.
Burgonya sütése
A burgonyát ízlés szerint kockákra vagy hasábokra vágjuk, majd forró olajban aranyszínűre sütjük. A kész krumplit papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön.
Tálalás
A sült krumplit tányérra halmozzuk, a közepére tesszük a zöldséges húst a szafttal együtt, és azonnal tálaljuk.
Tipp
A hús mellé adhatunk egy kevés csípős paprikát is, ha pikánsabb ízt szeretnénk. A sült krumplit feldobhatjuk friss petrezselyemmel vagy reszelt sajttal is.