Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 60 dkg sertés karaj csont nélkül fél csokor új hagyma 2 szál sárgarépa 2 db piros kaliforniai paprika 5-6 fej nagyobb gomba 2 hegyes erős paprika 1 kk őrölt bors 1 kk chili fűszerkeverék 1 kk só cayenne bors 1 mk gyömbér 5 cl olívaolaj Elkészítése: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a hússal együtt vékony […]

Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Kautz Jozsef
Beküldte: 2016.06.15.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertés karaj csont nélkül
  • fél csokor új hagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 db piros kaliforniai paprika
  • 5-6 fej nagyobb gomba
  • 2 hegyes erős paprika
  • 1 kk őrölt bors
  • 1 kk chili fűszerkeverék
  • 1 kk só
  • cayenne bors
  • 1 mk gyömbér
  • 5 cl olívaolaj


Elkészítése:

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és a hússal együtt vékony csíkokra vágjuk.

csíkokra vágott karajt sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és chili fűszerkeverékkel. Ráöntjük az olíva olajat, átforgatjuk, és a hűtőbe tesszük 1 órára.

A húscsíkokat serpenyőben vagy wokban nagy lángon átpirítjuk, majd kiszedjük, és félretesszük.

A serpenyőben megpirítjuk a csíkokra vágott zöldségeket is. Visszatesszük a húst, összekeverjük a zöldségekkel, ízesítjük, ha szükséges.

Köretnek rizst adhatunk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is