Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 kg sertés rövidkaraj 30 dkg franciasaláta alap 3 ek tejföl 10 dkg csirkemell sonka 10 db lapkasajt 2 gerezd fokhagyma só ízlés szerint 0,5 dl víz 4 ek napraforgó olaj Elkészítése: A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk. Olajjal kikent tepsibe fektetjük. Franciasaláta-alapot (nyersen) összekeverjük a tejföllel és belezúzzuk a fokhagymát. Hússzeleteken elosztjuk, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.06.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 kg sertés rövidkaraj
  • 30 dkg franciasaláta alap
  • 3 ek tejföl
  • 10 dkg csirkemell sonka
  • 10 db lapkasajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • 0,5 dl víz
  • 4 ek napraforgó olaj


Elkészítése:

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk.

Olajjal kikent tepsibe fektetjük.

Franciasaláta-alapot (nyersen) összekeverjük a tejföllel és belezúzzuk a fokhagymát. Hússzeleteken elosztjuk, majd teszünk rá 1-1 szelet csirkemell sonkát és lapka sajttal befedjük.

A hús alá öntünk 0, 5 dl vizet, lefedjük fóliával és sütjük. Mielőtt teljesen megsülne előtte 10 perce levesszük róla a fóliát és kicsit megpirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is