Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 5-6 szelet rántott hús (frissen sült vagy akár a vasárnapi ebédről megmaradt is jó) 5-6 nagyobb burgonya 4 édesburgonya 2 közepes hagyma sajt ketchup 5 dl főzőtejszín só Elkészítése: A rántott húst vékony csíkokra szelem, kirakom vele egy jénai edény alját. A hagymát és a burgonyákat meghámozom, feldarabolom, a rántott húsra pakolom, majd fűszerezem. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2014.06.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 5-6 szelet rántott hús (frissen sült vagy akár a vasárnapi ebédről megmaradt is jó)
  • 5-6 nagyobb burgonya
  • 4 édesburgonya
  • 2 közepes hagyma
  • sajt
  • ketchup
  • 5 dl főzőtejszín


Elkészítése:

A rántott húst vékony csíkokra szelem, kirakom vele egy jénai edény alját.

A hagymát és a burgonyákat meghámozom, feldarabolom, a rántott húsra pakolom, majd fűszerezem.

A főzőtejszínt tetszés szerinti mennyiségű ketchuppal simára keverem és ráöntöm az előkészített ételre úgy, hogy mindenütt ellepje. A tetejére sajtot reszelek, majd alufóliával lefedve, 200 °C-on kb 15-20 pperc alatt készre sütöm.

Egy kis tejföllel tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is