Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zöldséges rakott rántott hús recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 5-6 szelet rántott hús (frissen sült vagy akár a vasárnapi ebédről megmaradt is jó)
  • 5-6 nagyobb burgonya
  • 4 édesburgonya
  • 2 közepes hagyma
  • sajt
  • ketchup
  • 5 dl főzőtejszín
  • só


Elkészítése:

A rántott húst vékony csíkokra szelem, kirakom vele egy jénai edény alját.

A hagymát és a burgonyákat meghámozom, feldarabolom, a rántott húsra pakolom, majd fűszerezem.

A főzőtejszínt tetszés szerinti mennyiségű ketchuppal simára keverem és ráöntöm az előkészített ételre úgy, hogy mindenütt ellepje. A tetejére sajtot reszelek, majd alufóliával lefedve, 200 °C-on kb 15-20 pperc alatt készre sütöm.

Egy kis tejföllel tálalom.

https://receptneked.wps.hu/sertes/zoldseges-rakott-rantott-hus/