Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet sertés karaj
  • 1 csomag bacon szalonna
  • 1 csomag apróra vágott fagyasztott zöldség
  • só
  • borsikafű
  • fokhagymapor
  • sertéshús fűszerkeverék
  • 4 ek olívaolaj


Elkészítése:

A zöldséget az olajon megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon.Sóval, borsikafűvel fűszerezzük.

A húsokat vékonyra klopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, sóval.

A szeletek közepére helyezünk 1 kanálnyi zöldséget és szorosan feltekerjük majd begöngyöljük a baconszalonnával.

A tekercseket egymás mellé letesszük egy hőálló tálba, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, alufóliával lefedve addig sütjük, míg a hús megpuhul. A fóliát levéve szép pirosra sütjük a tetejét.

A megmaradt párolt zöldséggel tálaljuk.

[box style=”info”]A maradék zöldséget köretként adjuk hozzá.[/box]

https://receptneked.wps.hu/sertes/zoldseggel-gongyolt-serteskaraj/