Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Zsebes karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst úgy szeleteljük fel, hogy ne vágjuk át teljesen, csak zsebeket alakítsunk ki benne. Ezután megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Az így előkészített húst egy éjszakán át pihentetjük, hogy a fűszerek jól átjárják. Másnap a zsebeket megtöltjük: mindegyikbe egy-egy szelet kolbászt, sajtot, paprikát, hagymát és szalonnát teszünk. Minden zsebet így töltünk meg. A […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.08.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst úgy szeleteljük fel, hogy ne vágjuk át teljesen, csak zsebeket alakítsunk ki benne. Ezután megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Az így előkészített húst egy éjszakán át pihentetjük, hogy a fűszerek jól átjárják.

Másnap a zsebeket megtöltjük: mindegyikbe egy-egy szelet kolbászt, sajtot, paprikát, hagymát és szalonnát teszünk. Minden zsebet így töltünk meg. A hús összefogásához hústűt használunk, majd cserépedénybe vagy tepsibe helyezzük.

Ha tepsiben sütjük, akkor alufóliával takarjuk le, ha cserépedényben, akkor annak tetejével fedjük le. Az előmelegített sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a hús puha nem lesz. Amikor már puha, eltávolítjuk a fedőt vagy fóliát, és még egy kicsit pirítjuk, hogy szép aranybarna legyen a hús teteje.

Az eredmény egy ízletes, szaftos húsétel, amely látványosan is tálalható.

Jó étvágyat kívánok hozzá! 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is