Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött húsok

Zsebes karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karajt 1-1,5 centiméterenként bevagdossuk, ügyelve arra, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, és jól bekenjük vele a húst, különösen a zsebeket. A bepácolt húst alufóliába csomagoljuk, légmentesen lezárjuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni. Másnap a zsebekbe vastagabb szeletekre vágott sajtot, bacon szalonnát, kolbászkarikákat és vöröshagyma szeleteket […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2012.08.29.

Hozzávalók

Pác

Elkészítése

A karajt 1-1,5 centiméterenként bevagdossuk, ügyelve arra, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, és jól bekenjük vele a húst, különösen a zsebeket. A bepácolt húst alufóliába csomagoljuk, légmentesen lezárjuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük érlelődni.

Másnap a zsebekbe vastagabb szeletekre vágott sajtot, bacon szalonnát, kolbászkarikákat és vöröshagyma szeleteket rakunk. Az így megtöltött húst az előzőleg fél óráig hideg vízben áztatott römertopfba vagy cserépedénybe helyezzük. A tetejét csíkokra vágott kaliforniai paprikával díszítjük, majd 2 dl vízbe feloldunk egy húsleveskockát, és ezt aláöntjük.

A hideg sütőbe helyezzük a römertopfot, fokozatosan emeljük a hőfokot, és kb. 2 órán át sütjük. Amikor a hús puha, levesszük a römertopf tetejét, és a húst pirosra sütjük.

Tálalás

A kész húst ferdén szeletelve, a saját szaftjával meglocsolva, krumplipürével tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is