Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg egész csont nélküli rövid karaj só sertéssült fűszersó Töltelék: 1 kis fej vöröshagyma 20 dkg gouda szeletelt sajt 20 dkg gépsonka (szeletelt) zöldpaprika (szeletelve) Elkészítése: Az egész karajt jól megmossuk, és kb. 1 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. A zsebek között besózzuk, és befűszerezzük. Utána a hússzeleteket (zsebeket) megtöltjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Tundi konyha
Beküldte: 2015.09.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg egész csont nélküli rövid karaj
  • sertéssült fűszersó

Töltelék:

  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 20 dkg gouda szeletelt sajt
  • 20 dkg gépsonka (szeletelt)
  • zöldpaprika (szeletelve)


Elkészítése:

Az egész karajt jól megmossuk, és kb. 1 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. A zsebek között besózzuk, és befűszerezzük.

Utána a hússzeleteket (zsebeket) megtöltjük sajttal, gépsonkával, hagymakarikával és paprikával. Tetejét is megszórjuk fűszersóval.

A tepsi aljába egy kevés sört öntünk. Alufóliával letakarjuk, és 200 fokon kb. 2 óráig sütjük. Mikor kész, levesszük az alufóliát, és grillre állítjuk a sütőt. Visszatesszük még kb. 5-10 percre sülni (pirulni).

Ha már langyosra kihűlt, kicsit ferdén felszeleteljük a húst.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Tundi konyha
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is