A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, és félretesszük. A töltelékhez a vöröshagymát apróra vágjuk és olajon megdinszteljük. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk. Egy tálban összekeverjük a kinyomkodott zsemléket, zsemlemorzsát, tojásokat, apróra vágott petrezselyemlevelet, a megdinsztelt hagymát, és ízlés szerint sóval, borssal, delikáttal fűszerezzük. Az egészet alaposan összedolgozzuk.
A kiklopfolt hússzeleteket a töltelékkel megtöltjük, majd rudakat formázunk belőlük. A töltött húsokat baconbe tekerjük, és egy tepsibe helyezzük. Öntünk alá kevés olajat és vizet, majd megszórjuk sertés fűszerkeverékkel.
A tepsit alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a hús megpuhul. Amikor a hús puha, eltávolítjuk a fóliát, és a bacon szalonnát aranybarnára pirítjuk.