Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csomag réteslap 20 dkg szeletelt és apróra vágott bacon szalonna 1 tömlős sajt 10 dkg mozzarella (bármilyen sajttal helyettesíthető) olvasztott vaj szezámmag/parmezán sajt Elkészítése: A bacont serpenyőbe tesszük, és egy kicsit megpirítjuk. A mozzarellát kisebb darabokra aprítjuk. A réteslapokat nagy háromszögekre vágjuk, vagy csak átlósan szétvágjuk. 2 réteg lapot veszünk, és a leghosszabb […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Veronica
Beküldte: 2015.06.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csomag réteslap
  • 20 dkg szeletelt és apróra vágott bacon szalonna
  • 1 tömlős sajt
  • 10 dkg mozzarella (bármilyen sajttal helyettesíthető)
  • olvasztott vaj
  • szezámmag/parmezán sajt


Elkészítése:

A bacont serpenyőbe tesszük, és egy kicsit megpirítjuk. A mozzarellát kisebb darabokra aprítjuk. A réteslapokat nagy háromszögekre vágjuk, vagy csak átlósan szétvágjuk. 2 réteg lapot veszünk, és a leghosszabb oldalára teszünk egy kiskanál pirított bacont, mozzarellát és sajtkrémet. A két szélső oldalát ráhajtjuk a töltelékre (így tuti nem folyik ki sütés közben a töltelék), és feltekerjük.

Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, olvasztott vajjal megkenjük, és tetszőlegesen megszórjuk szezámmaggal, vagy parmezán sajttal (ahogy én is tettem).

200 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük (kb. 15-20 perc). Önmagában, vagy tejfölös mártogatóssal is nagyon finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Török Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is