Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Burgonyás rétes

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztből, vajból, sóból és langyos tejből lágy rétestésztát készítünk, majd melegen befedve állni hagyjuk. Közben elkészítjük a tölteléket. A vajban a cukrot és a tojássárgáját jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a főzött és áttört burgonyát, csipet sót, sütőport és a két tojás keményre vert habját (pici mazsolával). A rétest lisztezett abroszon kihúzzuk, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.04.24.

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítése

A lisztből, vajból, sóból és langyos tejből lágy rétestésztát készítünk, majd melegen befedve állni hagyjuk. Közben elkészítjük a tölteléket.

A vajban a cukrot és a tojássárgáját jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a főzött és áttört burgonyát, csipet sót, sütőport és a két tojás keményre vert habját (pici mazsolával).

A rétest lisztezett abroszon kihúzzuk, egyenletesen megtöltjük, és kizsírozott tepsiben, zsírral bekenve, forró sütőben kisütjük (kb. 35-40 perc alatt, amíg szép aranysárga nem lesz). Cukorral behintjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is