Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 50 dkg liszt 25 dkg margarin 2 tojás 1 natúr tömlős sajtkrém 1 cs sütőpor 1 kávés kanál só 30 dkg trappista sajt köménymag Elkészítése: A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szoba hőmérsékletű margarint, 1 db tojást, a sajtkrémet, a kávés kanál sót és kb húsz dkg reszelt trappista sajtot. Ezekből a hozzávalókból közepesen […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2016.04.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 25 dkg margarin
  • 2 tojás
  • 1 natúr tömlős sajtkrém
  • 1 cs sütőpor
  • 1 kávés kanál só
  • 30 dkg trappista sajt
  • köménymag


Elkészítése:

A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szoba hőmérsékletű margarint, 1 db tojást, a sajtkrémet, a kávés kanál sót és kb húsz dkg reszelt trappista sajtot.

Ezekből a hozzávalókból közepesen lágy, nyújtható tésztát gyúrunk, majd 30 percig hagyjuk pihenni.

Ezután a tésztát 1,5 cm vastagra nyújtjuk, a tetejét megkenjük 1 db felvert tojással és megszórjuk a maradék reszelt sajttal valamint köménymaggal.

Éles késsel vagy derelye vágóval feldaraboljuk.

Az így kapott rudacskákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is