Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Ropogtatnivalók

Fetasajtos olívabogyós vendégváró

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, amíg megkel. Amikor az élesztő felfutott, hozzáadjuk a többi hozzávalót, kivéve a fetasajtot és az olívabogyót, és alaposan összedolgozzuk. Kissé lágy tésztát fogunk kapni, de ez teljesen megfelelő. A fetasajt és olívabogyó hozzáadása Miután a tésztát összeállítottuk, hozzáadjuk a fetasajtot és az olívabogyót is, és finoman beledolgozzuk a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Először az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, amíg megkel. Amikor az élesztő felfutott, hozzáadjuk a többi hozzávalót, kivéve a fetasajtot és az olívabogyót, és alaposan összedolgozzuk. Kissé lágy tésztát fogunk kapni, de ez teljesen megfelelő.

A fetasajt és olívabogyó hozzáadása

Miután a tésztát összeállítottuk, hozzáadjuk a fetasajtot és az olívabogyót is, és finoman beledolgozzuk a tésztába, ügyelve arra, hogy egyenletesen eloszoljanak.

Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és egy evőkanál segítségével tésztahalmokat szaggatunk rá. Az előmelegített, 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta világos aranybarna nem lesz. A végeredmény egy könnyű, puha péksütemény lesz fetasajttal és olívabogyóval.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Görög
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is