Először az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, amíg megkel. Amikor az élesztő felfutott, hozzáadjuk a többi hozzávalót, kivéve a fetasajtot és az olívabogyót, és alaposan összedolgozzuk. Kissé lágy tésztát fogunk kapni, de ez teljesen megfelelő.
A fetasajt és olívabogyó hozzáadása
Miután a tésztát összeállítottuk, hozzáadjuk a fetasajtot és az olívabogyót is, és finoman beledolgozzuk a tésztába, ügyelve arra, hogy egyenletesen eloszoljanak.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és egy evőkanál segítségével tésztahalmokat szaggatunk rá. Az előmelegített, 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta világos aranybarna nem lesz. A végeredmény egy könnyű, puha péksütemény lesz fetasajttal és olívabogyóval.