Elkészítése
A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, a többi hozzávalóból tésztát gyúrunk. Vékony pálcikákat sodrunk, és kisebb pereceket formázunk. Lekenjük tojással, majd szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk. Kikent tepsiben megsütjük.
A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, a többi hozzávalóból tésztát gyúrunk. Vékony pálcikákat sodrunk, és kisebb pereceket formázunk. Lekenjük tojással, majd szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk. Kikent tepsiben megsütjük.
A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, a többi hozzávalóból tésztát gyúrunk. Vékony pálcikákat sodrunk, és kisebb pereceket formázunk. Lekenjük tojással, majd szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk. Kikent tepsiben megsütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, a többi hozzávalóból tésztát gyúrunk. Vékony pálcikákat sodrunk, és kisebb pereceket formázunk. Lekenjük tojással, majd szezámmaggal vagy köménymaggal megszórjuk. Kikent tepsiben megsütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.