Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst az apróra vágott hagymákkal együtt megpároljuk, majd hozzáadjuk a friss fűszereket. Sózzuk, borsozzuk, végül belekeverjük a zöldborsót is. Az egészet együtt pirítjuk néhány percig. Közben a tésztát három részre osztjuk, mindegyiket kinyújtjuk. A darált húsos keveréket az egyik oldalára halmozzuk, majd a tésztát feltekerjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A tetejét megkenjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.06.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A darált húst az apróra vágott hagymákkal együtt megpároljuk, majd hozzáadjuk a friss fűszereket. Sózzuk, borsozzuk, végül belekeverjük a zöldborsót is. Az egészet együtt pirítjuk néhány percig.

Közben a tésztát három részre osztjuk, mindegyiket kinyújtjuk. A darált húsos keveréket az egyik oldalára halmozzuk, majd a tésztát feltekerjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.

A tetejét megkenjük felvert tojással, majd előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is