Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kelt tészták

Húsos tésztarolád

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és kb fél óráig kelesztjük. A vöröshagymát kis kockákra vágjuk, kevés zsiradékon megdinszteljük, majd a húst hozzáadjuk és megpároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát is. Ha ez elkészült a tejbe áztatott zsemlét vagy kenyeret adjuk hozzá,és dolgozzuk össze. Hogy jól kenhető legyen a töltelék hozzáadjuk a tejfölt és a tojást. Ez lesz […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.11.27.

Töltelék

Tésztához

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és kb fél óráig kelesztjük.

A vöröshagymát kis kockákra vágjuk, kevés zsiradékon megdinszteljük, majd a húst hozzáadjuk és megpároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát is. Ha ez elkészült a tejbe áztatott zsemlét vagy kenyeret adjuk hozzá,és dolgozzuk össze.

Hogy jól kenhető legyen a töltelék hozzáadjuk a tejfölt és a tojást. Ez lesz a töltelék. A tésztát kinyújtjuk, rákanalazzuk a tölteléket és feltekerjük, mint a bejglit.

Megkenjük a tetejét a tojás sárgájával és megsütjük. 15 percig alacsony lángon, majd 15percig magas hőfokon sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is