Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát karikára vágjuk, és a zsír felén üvegesre pirítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a lereszelt nyers káposztát, és natúr pirítjuk, amíg kissé össze nem esik. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és köménymaggal ízesítjük. Amikor már kellően megpuhult, félrehúzzuk, és egy kis lyukat készítünk az edény alján. A megmaradt zsírt és lisztet beletesszük a lyukba, majd rántást […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
TIta
Beküldte: 2013.01.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát karikára vágjuk, és a zsír felén üvegesre pirítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a lereszelt nyers káposztát, és natúr pirítjuk, amíg kissé össze nem esik. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és köménymaggal ízesítjük. Amikor már kellően megpuhult, félrehúzzuk, és egy kis lyukat készítünk az edény alján.

A megmaradt zsírt és lisztet beletesszük a lyukba, majd rántást készítünk. Miután kissé megpirult, összekeverjük a káposztával, és hozzáadjuk a tej háromnegyedét, hogy krémes állagú legyen.

A kiengedett leveles tésztát 3 mm vékonyra, téglalap alakúra nyújtjuk, majd kis négyzetekre vágjuk (kb. 15 darab lesz belőle). A négyzetek közepére káposztát teszünk, majd átlós irányban félbehajtjuk, és villával lenyomkodjuk a széleket.

A maradék tejet összekeverjük a fűszerpaprikával, ezzel megkenjük a hasékat, majd szezámmagba forgatjuk. Előmelegített, 220 fokos sütőben 15 percig sütjük, az utolsó 5 percben légkeveréses módra állítva, hogy aranybarnára süljön.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
TIta
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is