Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A langyos tejben elkeverjük a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt és hagyjuk felfutni. Ezután a többi hozzávalóval összegyúrjuk, alaposan kidolgozzuk a tésztát, és langyos helyen, letakarva egy órát kelesztjük. A töltelék elkészítése: A kolbászt apró kockákra vágjuk, és összekeverjük a reszelt sajttal. Formázás: A megkelt tésztát lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk, majd közepes méretű korongokat szaggatunk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.13.

Hozzávalók

A töltelékhez

A tészta kenéséhez

Elkészítése

A langyos tejben elkeverjük a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt és hagyjuk felfutni. Ezután a többi hozzávalóval összegyúrjuk, alaposan kidolgozzuk a tésztát, és langyos helyen, letakarva egy órát kelesztjük.

A töltelék elkészítése:

A kolbászt apró kockákra vágjuk, és összekeverjük a reszelt sajttal.

Formázás:

A megkelt tésztát lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk, majd közepes méretű korongokat szaggatunk belőle. Minden korong egyik felére helyezünk egy adag tölteléket. A tészta széleit megkenjük felvert tojással, összehajtjuk, és villával összenyomkodjuk a széleket.

Sütés:

A megtöltött batyukat sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és 15-20 percig pihentetjük. Felvert tojással megkenjük a tetejüket, majd megszórjuk szezámmaggal. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is