Az élesztőt 1 dl langyos vízben a cukorral felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, mélyedést alakítunk ki a közepében. Beleöntjük a megkelt élesztőt, majd a kefirt, a sót és összedolgozzuk annyi vízzel, hogy ne ragadjon, de lágy legyen, majd dagasztjuk kb 10 percig.
(Kelesztő)tálba tesszük, majd meleg helyen duplájára kelesztjük.
Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk.
Elkészítjük a feltétet. A tejfölt a sajttal és a sóval krémesre keverjük, majd belekeverjük az előzőleg felaprított sonkát, reszelt hagymákat is.
A megkelt tésztát a tepsibe terítjük, kezünkkel elegyengetjük. 180 fokon 10 percig elősütjük.
Utána az összekevert feltéttel egyenletesen megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk és még kb 30 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!