Egy kevés langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet átszitáljuk, majd összekeverjük a felfuttatott élesztővel, a tojássárgákkal, a porcukorral, az olvasztott margarinnal, a sóval és a citromhéjjal. A tésztát alaposan kidagasztjuk, majd langyos helyen duplájára kelesztjük.
Amikor megkelt, finoman átgyúrjuk, majd lisztezett deszkán 5 egyenlő részre osztjuk. A darabokat cipóvá formázzuk, és körülbelül 0,5 cm vastagra nyújtjuk. A kinyújtott tésztát megkenjük olajjal, majd ízlés szerint megszórjuk cukrozott kakaóporral.
A tésztát bejgliszerűen feltekerjük, majd 1 cm-es darabokra bevágjuk, de nem teljesen, csak minden hatodik bevágásnál vágjuk át teljesen. A darabokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, és még egyszer kelesztjük.
Előmelegített, 180 fokos sütőben körülbelül 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Porcukorral megszórva tálaljuk.