Elkészítése
A zselatint áztassuk be hideg vízbe, hagyjuk jól megduzzadni. Ezután annyit melegítsük rajta, amíg feloldódik (forralni nem szabad), majd hagyjuk hűlni.
A tésztához robotgéppel keverjük össze a tojásokat a cukorral, majd adjuk hozzá a lisztben elkevert szódabikarbónát is.
Sütőpapírral bélelt, kivajazott, lisztezett közepes (25*35 cm kb) tepsiben süssük előmelegített sütőben 180 fokon kb 15 percig (tűpróbát végezzünk!).
A kihűlt tésztát vágjuk 1,5*1,5 cm-es kockákra.
A hámozott narancsot vágjuk szeletekre, az ananászt és a banánt kockákra, a mandarint bontsuk gerezdekre.
A tejfölt keverjük robotgéppel oldódásig a cukorral, vaníliás cukorral, majd keverjük el a zselatinnal is.
Egy 26 cm-es tortaforma alját és oldalát béleljük ki gyümölcsökkel Szórjuk bele a tésztakockák és a gyümölcsdarabok felét, öntsünk rá, hogy ellepje a tejfölös krémből, majd ismét tészta, gyümölcs és krém következik.
Fedjük le folpackkal és tegyük egy éjszakára a hűtőbe.

