Tészta elkészítése:
Egy nagy tálban összegyúrjuk a lisztet, a túrót, a margarint, a tojások sárgáját, az élesztőt és a sót, amíg egynemű, rugalmas tésztát kapunk. A tésztát letakarva 30 percre hűtőbe tesszük pihenni.
Hajtogatás és medvehagyma rétegezése:
A hűtött tésztát lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. A tojásfehérjével lekenjük, majd megszórjuk az apróra vágott medvehagyma felével. A tészta két oldalát egymásra hajtjuk, mintha egy könyvet csuknánk be.
Az így hajtogatott tésztát ismét lekenjük tojásfehérjével, megszórjuk a maradék medvehagymával, majd újra összehajtjuk. Ezután a tésztát óvatosan kinyújtjuk, megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk szezámmaggal, ha szeretnénk.
Formázás és sütés:
A kinyújtott tésztából éles késsel vagy pizza vágóval rudacskákat vágunk. A rudakat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, majd előmelegített sütőben 200 °C-on 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.