Elkészítése
A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt. Hozzáadjuk a margarint, a sót, egy tojást és egy tojás sárgáját, a reszelt sajtot és a tejfölt, majd az egészet összegyúrjuk. Letakarva egy órát pihentetjük.
A pihentetett tésztát lisztezett deszkán fél cm vékonyra nyújtjuk, megkenjük a maradék tojás fehérjével, és megszórjuk reszelt sajttal. Kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd margarinnal kikent tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Krém:
A tömlős sajtot a vajjal simára keverjük, majd ezzel a krémmel összeragasztjuk a kihűlt pogácsákat. Végül a megtöltött pogácsákat reszelt sajtba forgatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

