Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sós sütemények

Paprikás laska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 55 dkg finomliszt 10 dkg liba vagy kacsazsír 45 dkg kefír 1 csapott teáskanál szódabikarbóna 1 teáskanál őrölt paprika só Elkészítése: A fenti alapanyagokból közepesen kemény tésztát gyúrunk, amit három részre osztunk. Egyenként kb két és fél centiméter vastag kerek lapokká nyújtjuk, berácsozzuk a tetejét és három részre vágjuk. Tepsibe rakjuk és 250 fokos […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.11.20.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 55 dkg finomliszt
  • 10 dkg liba vagy kacsazsír
  • 45 dkg kefír
  • 1 csapott teáskanál szódabikarbóna
  • 1 teáskanál őrölt paprika


Elkészítése:

A fenti alapanyagokból közepesen kemény tésztát gyúrunk, amit három részre osztunk.

Egyenként kb két és fél centiméter vastag kerek lapokká nyújtjuk, berácsozzuk a tetejét és három részre vágjuk.

Tepsibe rakjuk és 250 fokos sütőben kb 25 perc alatt szép pirosra sütjük.

Fogyaszthatjuk önmagában vagy gulyásleves mellé pogácsa helyett.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is