Először felfuttatjuk az élesztőt a langyos-cukros tejben, majd hozzáadjuk a többi hozzávalóhoz. Összegyúrjuk és kelesztőtálban fél órán át kelesztjük letakarva.
Ha a tészta megkelt, felezzük el és nyújtsuk pár milliméter vastagságú téglalapra. Kenjük meg a tésztánkat ketchuppal, szórjuk meg oregánóval, majd fedjük be a sonkával és szórjuk meg sajttal.
Tekerjük fel, mint a bejglit és vágjuk 1,5 cm-es vastagságú csigákra. A másik tésztánkkal is ugyanígy járunk el.
Tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe 1-2 cm távolságra egymástól. Mindegyik tészta közepébe nyomjunk még egy kis ketchupot, szórjuk meg szerelt sajttal és mehet is a 170 fokra előmelegített sütőbe, kb 25 percre.
Jó étvágyat kívánok hozzá!