Elkészítése
A cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet elkeverjük a sóval, hozzáadjuk az olajat és a felfuttatott élesztőt, majd sima tésztává dolgozzuk. Letakarva, meleg helyen duplájára kelesztjük.
Közben a krémhez a májkrémet elkeverjük a pizzakrémmel, egy kevés ketchuppal, oregánóval és pizza fűszerkeverékkel. A megkelt tésztát lisztezett felületen kb. 2 mm vastagra nyújtjuk, megkenjük a fűszeres májkrémmel, majd szorosan feltekerjük.
A tekercset 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy szeletelhető legyen. Ezután kb. 5 mm vastag szeletekre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, a tetejüket megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített, 180 °C-os sütőben aranyszínűre sütjük. Langyosan tálaljuk.
