Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Perecek

Sós sütemények

Retro sós perec

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt a tejben felfuttatjuk, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Duplájára kelesztjük, kis golyókat formálunk belőle, majd hosszú rudakat sodrunk belőle. Ezeket perec alakúra formáljuk, majd 200 fokon megsütjük. Amikor piros kivesszük és ráöntjük a sós mázat. Amikor ez kész, egy picit még visszatesszük a sütőbe, hogy a máz rászáradjon.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2016.09.01.

Hozzávalók

A kenéshez

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Elkészítése

Az élesztőt a tejben felfuttatjuk, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval.

Duplájára kelesztjük, kis golyókat formálunk belőle, majd hosszú rudakat sodrunk belőle. Ezeket perec alakúra formáljuk, majd 200 fokon megsütjük.

Amikor piros kivesszük és ráöntjük a sós mázat.

Amikor ez kész, egy picit még visszatesszük a sütőbe, hogy a máz rászáradjon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is