Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek és a tészta könnyebben kezelhető legyen. A pihentetés után a tésztát kilisztezett deszkán kb. 2 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk belőle, majd előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A kisült korongokat hagyjuk teljesen kihűlni. Közben elkészítjük a krémet. A krém hozzávalóit […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.28.

Tészta

Krém

Elkészítése

A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek és a tészta könnyebben kezelhető legyen. A pihentetés után a tésztát kilisztezett deszkán kb. 2 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk belőle, majd előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A kisült korongokat hagyjuk teljesen kihűlni.

Közben elkészítjük a krémet. A krém hozzávalóit alaposan összekeverjük, amíg egyenletes, sima állagú nem lesz. A kihűlt korongokat vastagon megkenjük a krémmel, majd párosával összeragasztjuk őket. Az oldalán, ahol a krém kissé kifolyt, reszelt sajtba forgatjuk, hogy szép, ízletes díszítést kapjunk. A kész süteményt hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen, majd tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is