A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek és a tészta könnyebben kezelhető legyen. A pihentetés után a tésztát kilisztezett deszkán kb. 2 mm vastagságúra nyújtjuk. Korongokat szaggatunk belőle, majd előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A kisült korongokat hagyjuk teljesen kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet. A krém hozzávalóit alaposan összekeverjük, amíg egyenletes, sima állagú nem lesz. A kihűlt korongokat vastagon megkenjük a krémmel, majd párosával összeragasztjuk őket. Az oldalán, ahol a krém kissé kifolyt, reszelt sajtba forgatjuk, hogy szép, ízletes díszítést kapjunk. A kész süteményt hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen, majd tálalhatjuk.