Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt a cukros-langyos tejben felfuttatjuk. A sót a liszttel összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, a megkelt élesztőt is és jól kidagasztjuk. Duplájára kelesztjük letakarva. Lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk a tésztát. A töltelék hozzávalóit a sajt kivételével jól kikeverjük. Ezzel a krémmel kenjük meg a tésztánkat, majd reszelt sajttal megszórjuk és feltekerjük, mint a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.04.25.

Tészta

Krém

A tetejére

Elkészítése

Az élesztőt a cukros-langyos tejben felfuttatjuk.

A sót a liszttel összekeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, a megkelt élesztőt is és jól kidagasztjuk.

Duplájára kelesztjük letakarva.

Lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk a tésztát.

A töltelék hozzávalóit a sajt kivételével jól kikeverjük. Ezzel a krémmel kenjük meg a tésztánkat, majd reszelt sajttal megszórjuk és feltekerjük, mint a bejglit.

Trapéz alakúra vágjuk a tésztát.

Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk a megformázott tésztákat és tojássárgájával lekenjük, majd szezámmagot szórunk rá.

Fél órát még hagyjuk kelni a tepsin, majd 190 fokra melegített sütőben szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is