A tejet meglangyosítjuk, és 1-1,5 dl-t egy kis tálkába öntünk belőle. Belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a cukrot, és meleg helyen felfuttatjuk kb. 15 perc alatt. A lisztet összekeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a kovászt, az olajat, a tojást és fokozatosan a maradék tejet. Az egészet sima, közepesen kemény tésztává dagasztjuk. Letakarva, meleg helyen kb. 50 percig kelesztjük, amíg a tészta a duplájára nem nő.
A töltelékhez a puha margarint a reszelt sajttal összedolgozzuk, és ha szükséges, sózzuk a sajt sósságától függően.
Amikor a tészta megkelt, finoman átgyúrjuk és megfelezzük. Egyenként 0,5 cm vastagra, téglalap alakúra nyújtjuk, majd rákenjük a margarinos sajtot. Szorosan felcsavarjuk, és addig sodorgatjuk, amíg egyenként kb. 50 cm hosszúak nem lesznek. Ezután cikk-cakk alakban háromszögekre vágjuk.
A háromszögeket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, egymástól távolabb, hogy legyen helyük növekedni. Felvert tojással lekenjük, és 20-25 percig meleg helyen kelni hagyjuk. Végül előmelegített sütőben, a közepesnél nagyobb lángon aranybarnára sütjük.