Elkészítése
Egy tálba szitáljuk a lisztet, majd elmorzsoljuk benne a margarint.
A langyos, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt.
Beleöntjük a lisztbe a felfuttatott élesztőt, hozzáadjuk a tojást, a sót, majd összegyúrjuk. Félrerakjuk 20-25 percre, míg elkészítjük a tölteléket.
Egy edénybe öntjük a tejet és felforraljuk a liszttel, majd hozzákeverjük a reszelt sajtot és addig kevergetjük, míg a sajt elolvad. Ízesítjük sóval, borssal, majd félrerakjuk hűlni. Mikor kihűlt hozzákeverjük a sajtkrémet és a lágy vajat.
A tésztát lisztezett deszkán vékonyra kinyújtva 5-6 cm-es köröket szaggatunk belőle. Óvatosan félbehatjuk, de nem nyomjuk össze és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd felvert tojással lekenjük.
Előmelegített 180 fokos sütőben 25 perc alatt megsütjük.
Habzsákba rakjuk a tölteléket és betöltjük vele a kagylócskákat, majd óvatosan reszelt sajtba forgatjuk.






