Elkészítése
A vajat kikeverjük a sóval, majd félretesszük. A joghurtot és a tejet cukorral meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni, amíg halvány barna hab keletkezik a tetején. A lisztet elkeverjük a sóval, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt és a többi hozzávalót, és sima tésztát dagasztunk. Ha túl kemény a tészta, tejet adunk hozzá, ha túl ragacsos, lisztet.
A tésztát nem kell keleszteni, azonnal 4 gombócra osztjuk, majd mindegyikből vékony kör alakú lapot nyújtunk. Kettő lapot megkenünk a sós vajjal, megszórjuk sajttal, majd a megkent lapokat lefedjük a másik két lappal, és kicsit lenyomkodjuk.
Ezután a lapokat 8 cikkre vágjuk, és a vastagabb végétől kezdve feltekerjük őket. A kifliket sütőpapíros tepsibe helyezzük, és hagyjuk a duplájára kelni. Megkenjük felvert tojással, és megszórjuk reszelt sajttal.
A hideg sütőbe tesszük, majd 180 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.

