Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sajtos rudak

Sós sütemények

Sajtos, medvehagymás, baconös stangli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Előkészítés: A mirelit leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, majd enyhén lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. A bacont apróra vágjuk, és serpenyőben ropogósra pirítjuk, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk. A sajtot lereszeljük, a medvehagymát pedig finomra aprítjuk. Elkészítés: Az egyik kinyújtott tésztalapot egyenletesen megkenjük tejföllel, enyhén megsózzuk, majd megszórjuk a reszelt sajttal, a pirított […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.04.07.

Hozzávalók

Elkészítése

Előkészítés:

A mirelit leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni, majd enyhén lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk. A bacont apróra vágjuk, és serpenyőben ropogósra pirítjuk, majd papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges zsiradékot leitassuk. A sajtot lereszeljük, a medvehagymát pedig finomra aprítjuk.

Elkészítés:

Az egyik kinyújtott tésztalapot egyenletesen megkenjük tejföllel, enyhén megsózzuk, majd megszórjuk a reszelt sajttal, a pirított baconnel és az aprított medvehagymával. A másik tésztalapot ráhelyezzük, és enyhén rányomkodjuk, hogy összetapadjon.

A tésztát derelyevágóval vagy késsel tetszőleges méretű rudakra vagy stanglikra vágjuk. A tetejüket megkenjük a felvert tojással, és megszórjuk szezámmaggal.

Az előkészített stanglikat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 180 °C-on 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is