Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A lisztet elmorzsolom a margarinnal. A tejfölbe belekeverem az élesztőt (én friss élesztőt használok) és a sót, majd beleöntöm a lisztes margarinhoz. Az egészet jól összedolgozom, folpakkal lefedem, és egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem. Másnap kicsit lisztezett deszkán kb. fél-egy centiméter vastagra nyújtom, kicsi szaggatóval kiszaggatom. A kiszaggatott formákat tojással megkenem és sajttal megszórom. Forró sütőben […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.02.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet elmorzsolom a margarinnal. A tejfölbe belekeverem az élesztőt (én friss élesztőt használok) és a sót, majd beleöntöm a lisztes margarinhoz. Az egészet jól összedolgozom, folpakkal lefedem, és egy éjszakára hűtőszekrénybe teszem.

Másnap kicsit lisztezett deszkán kb. fél-egy centiméter vastagra nyújtom, kicsi szaggatóval kiszaggatom. A kiszaggatott formákat tojással megkenem és sajttal megszórom. Forró sütőben kisütöm. Nagyon gyorsan sül, és elég sok lesz belőle. Másnap is nagyon finom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is