Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az alapanyagokat jól összegyúrjuk. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, majd a tetejét megkenjük tojással. Megszórjuk szezámmaggal vagy lenmaggal és reszelt sajttal. Derelyevágóval felvágjuk, majd tepsibe tesszük. 200 fokon sütjük, amíg aranybarnára nem sül. Hamar elkészül, és több hétig ropogós marad! Jó étvágyat és nassolást a finomsághoz!

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.14.

Hozzávalók

A tetejére

Elkészítése

Az alapanyagokat jól összegyúrjuk. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, majd a tetejét megkenjük tojással. Megszórjuk szezámmaggal vagy lenmaggal és reszelt sajttal. Derelyevágóval felvágjuk, majd tepsibe tesszük. 200 fokon sütjük, amíg aranybarnára nem sül. Hamar elkészül, és több hétig ropogós marad!

Jó étvágyat és nassolást a finomsághoz!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is