Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sajtos ropogós recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 25 dkg liszt
  • 25 dkg vaj (vagy margarin)
  • 25 dkg sajt (füstölt, márvány és trappista vegyesen)
  • 1 csipet só

A tetejére

  • 10 dkg sajt
  • 1 db tojás
  • tetszés szerint szezámmag (vagy lenmag)

Elkészítése

Az alapanyagokat jól összegyúrjuk. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, majd a tetejét megkenjük tojással. Megszórjuk szezámmaggal vagy lenmaggal és reszelt sajttal. Derelyevágóval felvágjuk, majd tepsibe tesszük. 200 fokon sütjük, amíg aranybarnára nem sül. Hamar elkészül, és több hétig ropogós marad!

Jó étvágyat és nassolást a finomsághoz!

https://receptneked.wps.hu/sos-sutemenyek/sajtos-ropogos/