Elkészítése
A sütőt előmelegítjük kb. 180 fokra. Kivesszük a leveles tésztalapokat a dobozból, megkenjük egy egész tojással, rászórjuk a reszelt sajtot, és megsózzuk. Ujjnyi vastagságúra vágjuk, és szép sorban, kis távolságot hagyva (hogy ne ragadjanak össze, bár ha mégis, az sem baj, mert egyszerre többet lehet elfogyasztani), egy megnedvesített sütőlapra (tepsire) helyezzük. Kb. 15-17 percig sütjük, de az utolsó percekben figyelni kell, mert a végén nagyon gyorsan barnul, és akkor keserű lesz a sajt. Óvatosan, hogy ne törjön el, kiszedjük egy rácsra, hűlni hagyjuk, közben a következő tepsit betehetjük a sütőbe. SZUPER jó íze van és mindig nagy siker!
Aki szereti, rászórhat köménymagot is, de az alaprecept a legjobb.
