Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sajtos rudak

Sajtos rúd

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A sütőt előmelegítjük kb. 180 fokra. Kivesszük a leveles tésztalapokat a dobozból, megkenjük egy egész tojással, rászórjuk a reszelt sajtot, és megsózzuk. Ujjnyi vastagságúra vágjuk, és szép sorban, kis távolságot hagyva (hogy ne ragadjanak össze, bár ha mégis, az sem baj, mert egyszerre többet lehet elfogyasztani), egy megnedvesített sütőlapra (tepsire) helyezzük. Kb. 15-17 percig sütjük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.03.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A sütőt előmelegítjük kb. 180 fokra. Kivesszük a leveles tésztalapokat a dobozból, megkenjük egy egész tojással, rászórjuk a reszelt sajtot, és megsózzuk. Ujjnyi vastagságúra vágjuk, és szép sorban, kis távolságot hagyva (hogy ne ragadjanak össze, bár ha mégis, az sem baj, mert egyszerre többet lehet elfogyasztani), egy megnedvesített sütőlapra (tepsire) helyezzük. Kb. 15-17 percig sütjük, de az utolsó percekben figyelni kell, mert a végén nagyon gyorsan barnul, és akkor keserű lesz a sajt. Óvatosan, hogy ne törjön el, kiszedjük egy rácsra, hűlni hagyjuk, közben a következő tepsit betehetjük a sütőbe. SZUPER jó íze van és mindig nagy siker!

Aki szereti, rászórhat köménymagot is, de az alaprecept a legjobb.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is