Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sós sütemények

Töltött finomságok

Sajtos-sonkás-medvehagymás uzsonna

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sonkát vékony csíkokra, a medvehagymát apróra vágjuk, a sajtot pedig durvára reszeljük. Az egészet sózzuk, borsozzuk és összekeverjük. A sütőt előmelegítjük (alsó-felső sütéssel) 200 fokra. A tojást felverjük. A leveles tésztát kitekerjük és 8 egyenlő részre vágjuk. Minden rész egyik felébe egy éles késsel csíkokokat vágunk és a széleit megkenjük tojással. A tölteléket 8 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2022.04.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A sonkát vékony csíkokra, a medvehagymát apróra vágjuk, a sajtot pedig durvára reszeljük. Az egészet sózzuk, borsozzuk és összekeverjük.

A sütőt előmelegítjük (alsó-felső sütéssel) 200 fokra.

A tojást felverjük. A leveles tésztát kitekerjük és 8 egyenlő részre vágjuk.

Minden rész egyik felébe egy éles késsel csíkokokat vágunk és a széleit megkenjük tojással.

A tölteléket 8 egyenlő részben rákanalazzuk a tésztalapokra, a vágott felülettel felül összehatjuk és egy villa fogai segítségével összenyomjuk, majd szilikonos sütőpapírral bélelt lemezre tesszük. Végül megkenjük tojással és ízlés szerint szezámmagot is szórhatunk rá.

Előmelegített sütőben nagyjából 18-20 perc alatt szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Húsvéti receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is