Az élesztőt felfuttatjuk a langyos, cukros tejben. Egy nagy keverőtálba tesszük a lisztet, a margarint, a vajat, a zsírt, a reszelt sajtok felét és a tojássárgáját. Az egészet jól összedolgozzuk, majd annyi tejfölt adunk hozzá (kb. 3 evőkanálnyit), hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Letakarva 1 órán át pihentetjük.
A pihentetett tésztát lisztezett felületen 5 mm vastagra nyújtjuk. A tetejét megkenjük a tojásfehérjével, majd megszórjuk a maradék reszelt sajttal és igény szerint szezámmaggal.
Késsel vagy pizzavágóval 5 mm széles csíkokat vágunk, majd a csíkokat kisebb kockákra daraboljuk. A tésztadarabokat sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
Előmelegített sütőben 180 °C-on nagyjából 10 perc alatt aranyszínűre sütjük. Figyeljünk rá, mert gyorsan elkészül.