A lisztbe belemorzsoljuk a 25 dkg margarint. A tejet 1 kiskanál cukorral meglangyosítjuk, majd felfuttatjuk benne az élesztőt. Amikor felfutott, hozzáadjuk a liszthez, majd belekeverjük a tejfölt, a tojásokat és egy csipet sót. Alaposan összegyúrjuk a tésztát, és duplájára kelesztjük.
Miután megkelt, a tésztát 14-16 egyenlő rúdra osztjuk. A rudakat egyenként kinyújtjuk, megkenjük olvasztott margarinnal, majd megszórjuk reszelt sajttal, és feltekerjük. A feltekert rudakat 2 ujjnyi vastagra felszeleteljük, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, távol egymástól. Megkenjük a tetejüket felvert tojással, és megszórjuk egy kevés sajttal.
180-200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. A tetejének aranybarnának kell lennie.