Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Töltött finomságok

Sonkás-gombás batyuk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zsemléket felkockázzuk és langyos tejbe áztatjuk. Ha felszívta a tejet, hozzáadjuk a villával összetört sonkát, gombát, az apróra vágott petrezselymet, zúzott fokhagymát és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy tojást felverünk, majd hozzáadjuk a töltelékhez és az egészet állni hagyjuk kb. 1/2 óráig, hogy az ízek összeérjenek. A tésztát felengedés után vékonyra kinyújtjuk és 10×10 […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A zsemléket felkockázzuk és langyos tejbe áztatjuk. Ha felszívta a tejet, hozzáadjuk a villával összetört sonkát, gombát, az apróra vágott petrezselymet, zúzott fokhagymát és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Egy tojást felverünk, majd hozzáadjuk a töltelékhez és az egészet állni hagyjuk kb. 1/2 óráig, hogy az ízek összeérjenek. A tésztát felengedés után vékonyra kinyújtjuk és 10×10 cm-es négyzetekre vágjuk.

Mindegyik közepébe tölteléket halmozunk, majd a széleit átellenben felül összecsíptetjük. Lekenjük tojással, majd megszórjuk szezámmaggal és aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is