Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kelt tészták

Sonkás pánkó

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet a tojássárgákkal, a tejben megfuttatott élesztővel, egy csipet sóval, és annyi langyos tejjel gyúrjuk össze, hogy rugalmas, könnyű tésztát kapjunk. Végül beledolgozunk egy evőkanál olajat, és belekeverjük a darált, füstölt húst. Langyos helyen duplájára kelesztjük, és ujjnyi vastagra nyújtva, fánkszaggatóval kiszúrjuk. Még 10 percig kelesztjük végül beolajozott tükörtojássütőben mindkét felét ropogós pirosra sütjük. Különösen parajpüréhez, illetve gomba […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.24.

Elkészítése

A lisztet a tojássárgákkal, a tejben megfuttatott élesztővel, egy csipet sóval, és annyi langyos tejjel gyúrjuk össze, hogy rugalmas, könnyű tésztát kapjunk. Végül beledolgozunk egy evőkanál olajat, és belekeverjük a darált, füstölt húst. Langyos helyen duplájára kelesztjük, és ujjnyi vastagra nyújtva, fánkszaggatóval kiszúrjuk. Még 10 percig kelesztjük végül beolajozott tükörtojássütőben mindkét felét ropogós pirosra sütjük. Különösen parajpüréhez, illetve gomba és sajtmártáshoz kitűnő.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is